Take a lucky guess!

Hello!

Dupa cum v-am spus, aseara am fost invitata la avanpremierea deschiderii colectiei Versace pentru H&M in Romania. Ora de deschidere era la 7:30 pm. Am ajuns acolo la mall-ul din Baneasa la 7:20, iar coada pentru invitati, adica si pentru mine se intindea de la magazinul H&M pana la restaurantele fast-food!!!!! Deci era super mare nebunie.

Eu imi doream foarte mult sa-mi iau un articol (nu va spun ce, va trebui sa ghiciti :p), iar cand am ajuns in sfarsit in magazin era o nebunie generala. La momentul acela toata lumea facea slalom in jurul locului unde trebuia sa fie colectia Versace numai ca hainele lipseau!!!! Da lipseau! In 20 de minute nu am mai gasit nimic pe rafturi :((((((

M-am ambitionat si am zis ca sigur o sa mai gasesc in aceasta zi haine, la deschiderea pentru tot publicul. De data aceasta m-am dus la magazinul de la Unirea, m-am gandit ca nu o sa mai fie atat de multa lume…bineinteles ca m-am inselat…. Ca o fata cuminte ce sunt, m-am trezit la ora 7, sa fiu sigura ca ajung la 8 in magazin. Am ajuns la 8 fara 15 chiar, dar ghice ce….era coada si aici.. Am fost programata sa intru de la ora 8:25 si am avut voie sa stau doar 15 minute in magazin. Odata intrata in magazin am ajuns la articolul mult visat, care surpriza, era ultimul! Da ultimul la ora 8:25 dimineata!!!! La cabine nu am avut voie sa iau decat un singur numar dintr-un articol, iar de cumparat am avut voie sa iau doar acelasi numar. Din acest motiv nu am mai putut sa-i fac un cadou surorii mele…si nici sa cumpar pentru  pritena mea Ruxi nimic. Sincera sa fiu, nu ma asteptam sa fie atat de mare nebunia in Romania, dar se pare ca m-am inselat.

Cine ghiceste ce mi-am luat? 🙂

Advertisements

5 Comments (+add yours?)

 1. just2perfect
  Nov 17, 2011 @ 12:48:20

  Pun pariu ca e geaca aia scumpa, de piele, cu tinte..ce am castigat?:)

  Reply

 2. Carmen Miron
  Nov 17, 2011 @ 12:48:29

  Ce castigam daca ghicim? Ai un premiu pregatit?

  Reply

 3. Carmen Miron
  Nov 17, 2011 @ 12:52:36

  Vrem poze cu geaca!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3 other followers

%d bloggers like this: